Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Vintage painted plaster sho... image

350: Vintage painted plaster shop counter piece of a

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:30 AUD
English Nepal ware 'Phoenix... image

351: English Nepal ware 'Phoenix' studio vase,

Estimate: 50 AUD - 100 AUD
Sold:30 AUD
Beswick ware jug with art d... image

352: Beswick ware jug with art deco floral landscape

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:80 AUD
Art deco glass vase with em... image

353: Art deco glass vase with embossed & etched

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Passed
Pair of Richardson Crystal ... image

354: Pair of Richardson Crystal decanters each with

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:70 AUD
Large silver plate rose bow... image

355: Large silver plate rose bowl trophy

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:35 AUD
Pair of Stuart crystal frui... image

356: Pair of Stuart crystal fruit comports, each with

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:45 AUD
2 items: A Belleek swan for... image

357: 2 items: A Belleek swan form vase, 10.7cm H and

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:35 AUD
Small art deco swirl glass ... image

359: Small art deco swirl glass bowl in amethyst &

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:35 AUD
Antique brandy decanter wit... image

360: Antique brandy decanter with etched details

Estimate: 40 AUD - 70 AUD
Sold:40 AUD
Royal Doulton dinner set 'R... image

361: Royal Doulton dinner set 'Rondelay', H5004,

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:150 AUD
5 piece enamel kitchen cani... image

362: 5 piece enamel kitchen canister set, cream &

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:160 AUD
An old miner's safety lamp ... image

363: An old miner's safety lamp made by Eccles

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:90 AUD
Antique French Majolica lea... image

364: Antique French Majolica leaf plate, heavy green

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:20 AUD
Large retro Swedish glass b... image

365: Large retro Swedish glass brandy balloon vase,

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:40 AUD
Art deco float bowl, pink c... image

366: Art deco float bowl, pink coloured glass, complete

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:100 AUD
Pair of retro glass vases, ... image

367: Pair of retro glass vases, each blue tear drop

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:20 AUD
Vintage cased 3 piece carvi... image

368: Vintage cased 3 piece carving set, knife, fork &

Estimate: 30 AUD - 50 AUD
Sold:90 AUD
2 Royal Doulton display pla... image

369: 2 Royal Doulton display plates, one for Robert

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:20 AUD