Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Small anniversary clock by ... image

390: Small anniversary clock by Kern, ornate floral

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:80 AUD
Good 3 piece art deco Frenc... image

391: Good 3 piece art deco French clock garniture,

Estimate: 500 AUD - 700 AUD
Sold:400 AUD
Antique Amerian Ansonia gin... image

392: Antique Amerian Ansonia gingerbread shelf

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:80 AUD
Fine antique French mantel ... image

393: Fine antique French mantel clock, lyre form, black

Estimate: 800 AUD - 1,200 AUD
Sold:550 AUD
Antique American Ansonia sh... image

394: Antique American Ansonia shelf clock,

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:90 AUD
2 clocks: a small brass cas... image

395: 2 clocks: a small brass cased Swiza with ornate

Estimate: 40 AUD - 70 AUD
Sold:40 AUD
Good antique Ansonia crysta... image

396: Good antique Ansonia crystal regulator clock,

Estimate: 600 AUD - 800 AUD
Sold:400 AUD
Kundo German anniversary cl... image

397: Kundo German anniversary clock, 6 sided brass

Estimate: 150 AUD - 200 AUD
Sold:110 AUD
Vintage German anniversary ... image

398: Vintage German anniversary clock on timber

Estimate: 80 AUD - 140 AUD
Sold:80 AUD
Small Haller German anniver... image

399: Small Haller German anniversary clock, mechanical

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:60 AUD
Vintage English art deco ma... image

400: Vintage English art deco mantel clock, timber

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:60 AUD
German anniversary style cl... image

401: German anniversary style clock, quartz

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:50 AUD
German mantel clock by Rota... image

402: German mantel clock by Rotary, complete with

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:60 AUD
German anniversary clock by... image

403: German anniversary clock by Schatz, lantern

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:90 AUD
German oak cased mantel clo... image

404: German oak cased mantel clock with gong

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:70 AUD
Antique bracket style clock... image

405: Antique bracket style clock by Gustav Becker,

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:240 AUD
Vintage wall clock, timber ... image

406: Vintage wall clock, timber cased, gong striking

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:110 AUD
Vintage wall clock, oak cas... image

407: Vintage wall clock, oak cased, glazed doors,

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:80 AUD
Arts & crafts style wall cl... image

408: Arts & crafts style wall clock by Gilbert USA,

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:70 AUD
Qty of watch & clock repair... image

409: Qty of watch & clock repairer's magazines

Estimate: 30 AUD - 50 AUD
Sold:20 AUD