Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Tested silver bracelet set ... image

479: Tested silver bracelet set with a central oval

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:50 AUD
Sterling silver tanzanite &... image

481: Sterling silver tanzanite & diamond set bracelet

Estimate: 320 AUD - 380 AUD
Sold:300 AUD
Sterling silver & amber set... image

482: Sterling silver & amber set fancy bracelet,

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Passed
Job lot of amber pendants t... image

483: Job lot of amber pendants to include 4 in total,

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:80 AUD
Loose oval faceted red ruby... image

484: Loose oval faceted red ruby approx. weight 2.40

Estimate: 100 AUD - 140 AUD
Sold:50 AUD
Sterling silver and garnet ... image

485: Sterling silver and garnet marcasite set to incl.

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:60 AUD
Pair of black jet drop earr... image

486: Pair of black jet drop earrings on 9ct

Estimate: 150 AUD - 200 AUD
Passed
Sterling silver bracelet co... image

487: Sterling silver bracelet comprising of 6

Estimate: 70 AUD - 90 AUD
Sold:90 AUD
Job lot to incl. an 18ct ye... image

489: Job lot to incl. an 18ct yellow gold tested

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:130 AUD
10ct yellow gold diamond se... image

491: 10ct yellow gold diamond set drop pendant on

Estimate: 150 AUD - 250 AUD
Sold:110 AUD
2 strands of red hardstone ... image

492: 2 strands of red hardstone beaded necklaces,

Estimate: 80 AUD - 140 AUD
Sold:80 AUD
14ct white gold diamond set... image

493: 14ct white gold diamond set mount, consisting of

Estimate: 650 AUD - 750 AUD
Sold:550 AUD
Sterling silver diamond set... image

494: Sterling silver diamond set engagement &

Estimate: 500 AUD - 600 AUD
Sold:600 AUD
Job lot of dress rings to i... image

495: Job lot of dress rings to incl. a large oval

Estimate: 80 AUD - 140 AUD
Sold:50 AUD
Sterling silver gold plated... image

496: Sterling silver gold plated multi diamond set

Estimate: 320 AUD - 420 AUD
Sold:300 AUD
10ct yellow gold, citrine &... image

498: 10ct yellow gold, citrine & diamond set dress

Estimate: 350 AUD - 450 AUD
Sold:300 AUD