Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Sterling silver amethyst se... image

499: Sterling silver amethyst set to incl. a pear

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:70 AUD
Job lot of scrap gold to in... image

500: Job lot of scrap gold to include cross, charm,

Estimate: 150 AUD - 200 AUD
Sold:80 AUD
Sterling silver black & whi... image

501: Sterling silver black & white brilliant cut

Estimate: 40 AUD - 80 AUD
Sold:40 AUD
Pair of sterling silver mou... image

502: Pair of sterling silver mounted, cultured

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:50 AUD
Sterling silver mystic gems... image

503: Sterling silver mystic gemstone ring bordered

Estimate: 120 AUD - 140 AUD
Sold:120 AUD
Strand of Maperla pearls in... image

504: Strand of Maperla pearls in a 2 tone grey on a

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:60 AUD
Sterling silver gold plated... image

505: Sterling silver gold plated citrine & diamond

Estimate: 100 AUD - 120 AUD
Sold:100 AUD
Sterling silver green ameth... image

506: Sterling silver green amethyst and diamond

Estimate: 140 AUD - 180 AUD
Sold:110 AUD
14ct white gold fine ladies... image

507: 14ct white gold fine ladies necklace, length

Estimate: 240 AUD - 280 AUD
Sold:240 AUD
Sterling silver Azotic gems... image

509: Sterling silver Azotic gemstone, bordered by

Estimate: 200 AUD - 250 AUD
Passed
Pair of 9ct gold chrysopras... image

511: Pair of 9ct gold chrysoprase earrings consisting

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:120 AUD
18ct engagement ring set wi... image

512: 18ct engagement ring set with one central

Estimate: 500 AUD - 600 AUD
Sold:350 AUD
Pair of sterling silver pla... image

513: Pair of sterling silver platinum plated amethyst

Estimate: 140 AUD - 180 AUD
Sold:100 AUD
Ladies 9ct white gold oval ... image

514: Ladies 9ct white gold oval aquamarine &

Estimate: 250 AUD - 350 AUD
Passed
Sterling silver oval pale b... image

515: Sterling silver oval pale blue gemstone pendant

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:45 AUD
Silver plated cuff bangle c... image

517: Silver plated cuff bangle comprising of 5

Estimate: 40 AUD - 80 AUD
Sold:20 AUD