Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Sterling silver garnet set ... image

579: Sterling silver garnet set bracelet comprising of

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:45 AUD
Large oval black faceted on... image

580: Large oval black faceted onyx pendant on a bezel

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:50 AUD
Pair of sterling silver & g... image

581: Pair of sterling silver & gold plated ruby & cubic

Estimate: 100 AUD - 120 AUD
Sold:40 AUD
9ct yellow gold, blue topaz... image

582: 9ct yellow gold, blue topaz & diamond dress ring,

Estimate: 120 AUD - 140 AUD
Sold:120 AUD
Sterling silver mother of p... image

583: Sterling silver mother of pearl dress ring, ring

Estimate: 30 AUD - 60 AUD
Sold:20 AUD
Pair of shell based cameo d... image

584: Pair of shell based cameo drop earrings on a

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:70 AUD
Strand of free form coral b... image

585: Strand of free form coral beads, length 162cm

Estimate: 100 AUD - 140 AUD
Sold:50 AUD
Sterling silver round mabe ... image

586: Sterling silver round mabe pearl pendant,

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Passed
9ct rose gold lemon quartz ... image

587: 9ct rose gold lemon quartz dress ring comprising

Estimate: 200 AUD - 250 AUD
Sold:150 AUD
9ct yellow gold golden sapp... image

588: 9ct yellow gold golden sapphire and diamond

Estimate: 280 AUD - 380 AUD
Sold:220 AUD
9ct rose gold lemon quartz ... image

592: 9ct rose gold lemon quartz set dress ring

Estimate: 150 AUD - 250 AUD
Sold:170 AUD
Strand of cultured pearls w... image

593: Strand of cultured pearls with a silver clasp set

Estimate: 70 AUD - 120 AUD
Sold:45 AUD
9ct rose gold amethyst set ... image

594: 9ct rose gold amethyst set dress ring comprising

Estimate: 150 AUD - 200 AUD
Sold:120 AUD
9ct rose gold large oval fa... image

595: 9ct rose gold large oval faceted amethyst

Estimate: 180 AUD - 240 AUD
Sold:260 AUD
9ct yellow gold golden sapp... image

596: 9ct yellow gold golden sapphire bezel set dress

Estimate: 180 AUD - 280 AUD
Sold:120 AUD
Mademoiselle handbag by Spe... image

601: Mademoiselle handbag by Spencer & Rutherford,

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:80 AUD