Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Collection of 5 Britain's h... image

622: Collection of 5 Britain's household cavalry

Estimate: 30 AUD - 40 AUD
Sold:30 AUD
Dinky Die-cast Guy 4 tonne ... image

623: Dinky Die-cast Guy 4 tonne lorry, play worn but

Estimate: 40 AUD - 70 AUD
Sold:60 AUD
Box containing collection o... image

624: Box containing collection of vintage Die-cast

Estimate: 40 AUD - 80 AUD
Sold:45 AUD
Rare vintage set of rubber ... image

625: Rare vintage set of rubber ink stamps with wooden

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:220 AUD
Box containing collection o... image

626: Box containing collection of vintage Die-cast

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:70 AUD
Box containing collection o... image

627: Box containing collection of vintage Die-cast

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:60 AUD
Vintage tin containing smal... image

628: Vintage tin containing small collection of

Estimate: 30 AUD - 50 AUD
Sold:50 AUD
Unique, old military leathe... image

629: Unique, old military leather belt, encased in

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:200 AUD
Vintage American military f... image

630: Vintage American military first aid kit,

Estimate: 30 AUD - 50 AUD
Sold:35 AUD
2 naval peak caps plus a be... image

631: 2 naval peak caps plus a beret with patches and a

Estimate: 30 AUD - 60 AUD
Sold:20 AUD
Vintage leather case contai... image

632: Vintage leather case containing a very ornate

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:20 AUD
Folder containing collectio... image

633: Folder containing collection of 6 Japanese

Estimate: 40 AUD - 60 AUD
Sold:20 AUD
Early Japanese Shoto short ... image

634: Early Japanese Shoto short sword, single

Estimate: 400 AUD - 600 AUD
Sold:280 AUD
Early Japanese Shoto short ... image

635: Early Japanese Shoto short sword, single

Estimate: 500 AUD - 700 AUD
Sold:375 AUD
Good celadon jade figure of... image

700: Good celadon jade figure of 3 rams clutching

Estimate: 400 AUD - 600 AUD
Sold:200 AUD
Gilt bronze figure of 'Shad... image

701: Gilt bronze figure of 'Shadaksri', 4 armed

Estimate: 400 AUD - 600 AUD
Passed
Rust coloured stone figure ... image

702: Rust coloured stone figure of a crouching

Estimate: 300 AUD - 400 AUD
Passed
Chinese Doucai wine cup, Ch... image

703: Chinese Doucai wine cup, Chenghua mark

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:120 AUD
Celadon & rust coloured jad... image

704: Celadon & rust coloured jade rectangular pendant,

Estimate: 200 AUD - 300 AUD
Sold:100 AUD
Ch'ing Dynasty spoon, decor... image

705: Ch'ing Dynasty spoon, decorated in blue &

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Passed