Auction Closed
  • liveSeptember 5, 2015 10:00 AM GMT+10
  • Thornleigh, Australia

Antiques, collectables & wonderful treasures - Complete Catalogue

by Bargain Hunt Auctions

1,229 lots

Oval stone plaque with pier... image

747: Oval stone plaque with pierced carving of

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:30 AUD
Cast bronze & brass metal f... image

748: Cast bronze & brass metal figure of a ram,

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:60 AUD
2 various blue & white Chin... image

749: 2 various blue & white Chinese bowls, one

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:30 AUD
Chinese folding erotica art... image

750: Chinese folding erotica art book

Estimate: 80 AUD - 120 AUD
Sold:80 AUD
Sung Dynasty bowl, cream gl... image

751: Sung Dynasty bowl, cream glaze (base unglazed)

Estimate: 60 AUD - 90 AUD
Sold:110 AUD
Small Chinese oil lamp with... image

752: Small Chinese oil lamp with cloisonne panels and

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:45 AUD
Chinese Yixing teapot, lily... image

753: Chinese Yixing teapot, lily pad design with frog

Estimate: 50 AUD - 100 AUD
Sold:40 AUD
2 Doucai ceramic platters, ... image

755: 2 Doucai ceramic platters, 1 decorated with

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:65 AUD
Large Chinese ceramic platt... image

757: Large Chinese ceramic platter with winter

Estimate: 100 AUD - 200 AUD
Passed
Antique Japanese lacquered ... image

758: Antique Japanese lacquered ceramic vase with

Estimate: 80 AUD - 140 AUD
Sold:40 AUD
2 various Chinese teapots, ... image

759: 2 various Chinese teapots, 1 porcelain with

Estimate: 60 AUD - 100 AUD
Sold:45 AUD
Small blue & white baluster... image

760: Small blue & white baluster shaped vase with red

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:30 AUD
Chinese famille rose brush ... image

761: Chinese famille rose brush pot, with 3 molded

Estimate: 100 AUD - 200 AUD
Sold:70 AUD
2 carved jade-type stone dr... image

762: 2 carved jade-type stone dragons, each 10cm L

Estimate: 40 AUD - 80 AUD
Sold:45 AUD
Chinese Yixing figure of a ... image

763: Chinese Yixing figure of a pig, pressed marks to

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:30 AUD
Small Chinese blue and whit... image

764: Small Chinese blue and white brushpot, decorated

Estimate: 50 AUD - 80 AUD
Sold:35 AUD
Carved pierced jade type st... image

765: Carved pierced jade type stone plaque of 2

Estimate: 100 AUD - 150 AUD
Sold:50 AUD