Auction Closed
  • liveMay 5, 2017 9:00 AM CDT
  • Rock Island, IL, US

May 2017 Premiere Firearms Auction Day 1

by Rock Island Auction Company

1,017 lots

Colt Single Action Army Rev... image

421: Colt Single Action Army Revolver 45 LC

Estimate: $9,500 - $16,000
Passed
First Generation Colt Singl... image

422: First Generation Colt Single Action Army Revolver

Estimate: $3,000 - $4,500
Sold:$4,887.5
J.P. Lower Colt Model 1878 ... image

430: J.P. Lower Colt Model 1878 Double Action Revolver

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$2,587.5
Colt - Single Action image

432: Colt - Single Action

Estimate: $2,750 - $4,250
Sold:$4,887.5
David F. Clark Inspected U.... image

433: David F. Clark Inspected U.S. Cavalry Model Colt SAA

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$4,312.5
First Generation Colt Singl... image

434: First Generation Colt Single Action Army Revolver

Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$3,450
First Generation Colt Singl... image

435: First Generation Colt Single Action Army Revolver

Estimate: $1,800 - $2,750
Sold:$4,600
First Generation Colt Singl... image

436: First Generation Colt Single Action Army Revolver

Estimate: $1,200 - $1,600
Sold:$2,185
First Generation Colt SAA R... image

437: First Generation Colt SAA Revolver

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$3,162.5
First Generation Colt Singl... image

439: First Generation Colt Single Action Army Revolver

Estimate: $1,600 - $2,500
Sold:$2,875
First Generation Colt Singl... image

440: First Generation Colt Single Action Army Revolver

Estimate: $2,500 - $3,750
Sold:$2,587.5