Auction Closed
May 5, 2017 9:00 AM CDT
- Rock Island, IL, US
- Auction Details
May 2017 Premiere Firearms Auction Day 1
by Rock Island Auction Company
1,017 lots
483: Smith & Wesson .22/32 Kit Gun PreModel 34 Double Action Revolver
Estimate: $900 - $1,400
Sold:$1,955
484: Smith & Wesson Model 38 Bodyguard Airweight Revolver with Box
Estimate: $900 - $1,300
Sold:$2,587.5
486: Two Smith & Wesson Double Action Revolvers w/ Factory Letters
Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$2,300
487: Smith & Wesson Model 36 Double Action Target Revolver with Box
Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$2,875
488: Smith & Wesson Pre-Model 29 44 Magnum Double Action Revolver
Estimate: $1,800 - $2,750
Sold:$3,737.5
489: Documented Smith & Wesson Pre-Model 27 Double Action Revolver
Estimate: $900 - $1,300
Sold:$1,610
490: Pre-World War II Smith & Wesson 38/44 Outdoorsman Double Action
Estimate: $1,100 - $1,600
Sold:$1,035
492: Smith & Wesson First Model 44 Hand Ejector Triple Lock Revolver
Estimate: $1,600 - $2,500
Sold:$2,300
493: Unique Dual Finish Smith & Wesson Pre-Model 27 .357 Magnum
Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$5,462.5
499: Two-Tone Smith & Wesson Pre-Model 24 Target Model of 1950 DA
Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$8,050



















