Auction Closed
May 5, 2017 9:00 AM CDT
- Rock Island, IL, US
- Auction Details
May 2017 Premiere Firearms Auction Day 1
by Rock Island Auction Company
1,017 lots
462: Wells Fargo Marked Smith & Wesson First Model Schofield Revolver
Estimate: $4,000 - $6,500
Sold:$5,750
465: Factory Engraved Marlin XXX Standard 1872 Revolver DeGrass Grips
Estimate: $3,000 - $4,500
Sold:$2,587.5
469: New York Engraved Smith & Wesson Model No 1 Third Issue Revolver
Estimate: $1,600 - $2,500
Sold:$2,875
471: Elvis Gifted Smith & Wesson Model 19-2 Revolver to Veep Agnew
Estimate: $160,000 - $275,000
Sold:$195,500
472: Embellished Colt Python Revolver Presented by Elvis Presley
Estimate: $125,000 - $175,000
Sold:$172,500
473: Elvis Presley's Gem Studded Shelby County Sheriff's Badge
Estimate: $50,000 - $75,000
Sold:$40,250
474: Historic Elvis Presley Signed Contract to Purchase Graceland
Estimate: $40,000 - $60,000
Sold:$43,125
477: John Warren Signed and Gold Inlaid Smith & Wesson Model 41
Estimate: $15,000 - $25,000
Sold:$19,550
478: Kurt Jaeger Signed Engraved Smith & Wesson Victory Revolver
Estimate: $5,000 - $7,500
Sold:$4,600



















