Auction Closed
  • liveMay 5, 2017 9:00 AM CDT
  • Rock Island, IL, US

May 2017 Premiere Firearms Auction Day 1

by Rock Island Auction Company

1,017 lots

Fine Winchester Model 03 Se... image

525: Fine Winchester Model 03 Semi-Automatic Rifle

Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$1,725
Winchester Deluxe Model 190... image

526: Winchester Deluxe Model 1907 Semi-Automatic Rifle

Estimate: $2,500 - $3,750
Sold:$4,312.5
Winchester Model 1903 Semi-... image

529: Winchester Model 1903 Semi-Automatic Rifle

Estimate: $1,100 - $1,600
Sold:$977.5
Winchester Model 61 Slide A... image

530: Winchester Model 61 Slide Action Rifle

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,380
Winchester Model 71 Lever A... image

534: Winchester Model 71 Lever Action Rifle

Estimate: $2,250 - $3,250
Sold:$1,955
Winchester Model 71 Deluxe ... image

535: Winchester Model 71 Deluxe Lever Action Rifle

Estimate: $2,500 - $3,750
Sold:$3,737.5
Winchester Model 65 Rifle 2... image

536: Winchester Model 65 Rifle 218 Bee Caliber

Estimate: $1,800 - $2,750
Sold:$3,162.5
Winchester Model 71 Deluxe ... image

538: Winchester Model 71 Deluxe Lever Action Rifle

Estimate: $1,600 - $2,500
Sold:$2,185
Winchester Model 64 Lever A... image

539: Winchester Model 64 Lever Action 219 Zipper Rifle

Estimate: $1,600 - $2,500
Sold:$3,162.5
Winchester 55 Rifle 30 WCF image

540: Winchester 55 Rifle 30 WCF

Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$1,495