Auction Closed
  • liveMay 5, 2017 9:00 AM CDT
  • Rock Island, IL, US

May 2017 Premiere Firearms Auction Day 1

by Rock Island Auction Company

1,017 lots

Ithaca Gun Co SXS Shotgun S... image

583: Ithaca Gun Co SXS Shotgun Shotgun 410

Estimate: $2,750 - $4,500
Sold:$4,887.5
Parker Bros - VHE image

584: Parker Bros - VHE

Estimate: $2,250 - $4,250
Sold:$4,600
Ithaca Gun Co - Single Barr... image

585: Ithaca Gun Co - Single Barrel Trap

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,955
Winchester Model 42 Slide A... image

586: Winchester Model 42 Slide Action Shotgun

Estimate: $900 - $1,400
Sold:$1,495
Baker Sterling Grade Single... image

588: Baker Sterling Grade Single Barrel Trap Shotgun

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$2,185
Factory Engraved Three Barr... image

590: Factory Engraved Three Barrel Gun Co. Drilling

Estimate: $1,200 - $1,700
Sold:$1,725
Factory Engraved Hollenbeck... image

591: Factory Engraved Hollenbeck Gun Co. Drilling

Estimate: $1,200 - $1,700
Sold:$1,610
Antiuqe Parker Bros - D Grade image

592: Antiuqe Parker Bros - D Grade

Estimate: $3,000 - $4,500
Sold:$1,840
Parker Bros GHE Double Barr... image

593: Parker Bros GHE Double Barrel Shotgun

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$3,162.5
Parker Bros - VH image

595: Parker Bros - VH

Estimate: $900 - $1,400
Sold:$1,495
Parker Bros SxS Shotgun 12 image

596: Parker Bros SxS Shotgun 12

Estimate: $900 - $1,400
Sold:$977.5
Parker Bros - VH image

597: Parker Bros - VH

Estimate: $900 - $1,300
Sold:$1,150
Smith L C - 2 Grade image

598: Smith L C - 2 Grade

Estimate: $2,000 - $3,000
Passed
Parker Bros - Trap Factory ... image

599: Parker Bros - Trap Factory Engraved

Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$1,380
Parker Bros - GHE Factory E... image

600: Parker Bros - GHE Factory Engraved

Estimate: $1,600 - $2,500
Sold:$1,955