Auction Closed
  • liveMay 5, 2017 9:00 AM CDT
  • Rock Island, IL, US

May 2017 Premiere Firearms Auction Day 1

by Rock Island Auction Company

1,017 lots

Walther PPK Pistol 7.65 mm ... image

642: Walther PPK Pistol 7.65 mm auto

Estimate: $1,100 - $1,600
Sold:$1,955
Sauer J P & Son Drilling Co... image

654: Sauer J P & Son Drilling Combination 12/9.3x74R

Estimate: $18,000 - $25,000
Sold:$18,400
Nazi Paratrooper Style Helm... image

655: Nazi Paratrooper Style Helmet, Camouflage Painted

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$3,450
Krieghoff Luftwaffe 1940 Lu... image

657: Krieghoff Luftwaffe 1940 Luger Pistol

Estimate: $5,500 - $7,500
Sold:$9,200
Mauser P08 Pistol 9 mm image

658: Mauser P08 Pistol 9 mm

Estimate: $3,500 - $4,750
Sold:$4,025
Nazi Police Marked Luger 5.... image

660: Nazi Police Marked Luger 5.4mm Training Kit

Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$977.5
DWM 1914 Artillery Pistol 9... image

661: DWM 1914 Artillery Pistol 9 mm Luger

Estimate: $3,750 - $5,500
Sold:$5,462.5
Erfort Model 1908 Luger wit... image

662: Erfort Model 1908 Luger with Holster

Estimate: $1,600 - $2,250
Sold:$2,875