Auction Closed
  • liveMay 5, 2017 9:00 AM CDT
  • Rock Island, IL, US

May 2017 Premiere Firearms Auction Day 1

by Rock Island Auction Company

1,017 lots

Mauser - 98K-Rifle image

686: Mauser - 98K-Rifle

Estimate: $1,800 - $2,750
Sold:$3,162.5
Two British Military Bolt A... image

688: Two British Military Bolt Action Rifles

Estimate: $1,100 - $1,600
Sold:$1,840
Two British Military Bolt A... image

690: Two British Military Bolt Action Longarms

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,955
Japanese - Baby Nambu image

691: Japanese - Baby Nambu

Estimate: $4,750 - $5,500
Sold:$5,175
Tokyo Gas & Electric Navy P... image

692: Tokyo Gas & Electric Navy Papa Nambu Pistol

Estimate: $1,800 - $2,750
Sold:$2,587.5
Japanese - Type 94 image

693: Japanese - Type 94

Estimate: $2,500 - $4,000
Sold:$5,462.5
Kunimori-Attributed WWII Ja... image

695: Kunimori-Attributed WWII Japanese Kai-Gunto Sword

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,070
Fine World War II Japanese ... image

696: Fine World War II Japanese Naval Sword

Estimate: $2,500 - $4,000
Passed
Signed WWII Production Japa... image

697: Signed WWII Production Japanese Sword

Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$1,092.5
World War II Era Japanese S... image

698: World War II Era Japanese Shin Gunto Sword

Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$1,955