Auction Closed
  • liveMay 5, 2017 9:00 AM CDT
  • Rock Island, IL, US

May 2017 Premiere Firearms Auction Day 1

by Rock Island Auction Company

1,017 lots

Eleven Military Luger Magaz... image

665: Eleven Military Luger Magazines

Estimate: $1,100 - $1,600
Sold:$1,380
DWM - 1900 Luger Pistol image

666: DWM - 1900 Luger Pistol

Estimate: $1,600 - $2,500
Sold:$1,840
DWM 1906 Commercial Luger, ... image

667: DWM 1906 Commercial Luger, Holster, Tools

Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$1,495
DWM Model 1900 Commercial L... image

668: DWM Model 1900 Commercial Luger

Estimate: $3,000 - $4,500
Sold:$2,300
Walther - P 38 image

672: Walther - P 38

Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$2,587.5
Walther HP/Swedish m/39 Sem... image

674: Walther HP/Swedish m/39 Semi-Automatic Pistol

Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$4,312.5
Walther "ac/41" Code P38 Se... image

675: Walther "ac/41" Code P38 Semi-Automatic Pistol

Estimate: $950 - $1,400
Sold:$2,300
Two Walther "ac" Code P-38 ... image

676: Two Walther "ac" Code P-38 Semi-Automatic Pistols

Estimate: $1,500 - $2,000
Sold:$1,840
1914 Serial Number 1 Norweg... image

677: 1914 Serial Number 1 Norwegian Vaapenfabrikk

Estimate: $7,500 - $15,000
Sold:$19,550
Sig Arms P210 Pistol 9 mm L... image

680: Sig Arms P210 Pistol 9 mm Luger

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$4,312.5
Walther Model 9 Semi-Automa... image

682: Walther Model 9 Semi-Automatic Pistol

Estimate: $800 - $1,100
Sold:$805
Muzaffer Tugsavul Inscribed... image

683: Muzaffer Tugsavul Inscribed Kirikkale (PP) Pistol

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,380