Auction Closed
  • liveMay 5, 2017 9:00 AM CDT
  • Rock Island, IL, US

May 2017 Premiere Firearms Auction Day 1

by Rock Island Auction Company

1,017 lots

Mauser 1939 S/42 Luger with... image

727: Mauser 1939 S/42 Luger with Holster

Estimate: $1,300 - $1,900
Sold:$1,610
Mauser "41/byf" P.08 Luger ... image

729: Mauser "41/byf" P.08 Luger Pistol

Estimate: $1,600 - $2,500
Sold:$2,070
DWM 1906 Swiss "Cross in Sh... image

730: DWM 1906 Swiss "Cross in Shield" Luger

Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$1,495
Mauser "42/byf" WWII Luger ... image

731: Mauser "42/byf" WWII Luger Pistol

Estimate: $900 - $1,300
Sold:$1,725
Mauser Commercial Broonhand... image

732: Mauser Commercial Broonhandle with Stock

Estimate: $1,600 - $2,500
Sold:$2,300
Mauser 1896 "Red Nine" Mili... image

733: Mauser 1896 "Red Nine" Military Broomhandle Pistol

Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$4,312.5
Norwegian Model 1914 Semi-A... image

735: Norwegian Model 1914 Semi-Automatic Pistol

Estimate: $1,100 - $1,600
Sold:$2,300
Mauser Broomhandle Semi-Aut... image

736: Mauser Broomhandle Semi-Automatic Pistol

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,495
Roth Sauer Model 1900 Semi-... image

737: Roth Sauer Model 1900 Semi-Automatic Pistol

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$2,587.5
Red Nine Mauser Broomhandle... image

739: Red Nine Mauser Broomhandle Pistol with Stock

Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$2,875
Astra Broomhandle Model 900... image

740: Astra Broomhandle Model 900 Pistol

Estimate: $900 - $1,300
Sold:$1,495
Mauser - Broomhandle image

742: Mauser - Broomhandle

Estimate: $1,100 - $1,600
Sold:$2,185
Mauser Bolo Broomhandle Sem... image

743: Mauser Bolo Broomhandle Semi-Automatic Pistol

Estimate: $900 - $1,300
Sold:$1,840