Auction Closed
May 5, 2017 9:00 AM CDT
- Rock Island, IL, US
- Auction Details
May 2017 Premiere Firearms Auction Day 1
by Rock Island Auction Company
1,017 lots
503: Smith & Wesson Pre-Model 31 Regulation Police Revolver with Box
Estimate: $900 - $1,400
Sold:$2,875
504: Smith & Wesson Third Model Ladysmith Double Action Revolver
Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$2,300
508: Two Smith & Wesson Model 29-2 Double Action Revolvers with Boxes
Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$2,587.5
515: Excellent Winchester Model 61 Slide Action Rifle in Original Box
Estimate: $3,500 - $5,500
Sold:$2,875
517: Pre-World War II Winchester Model 61 Slide Action Rifle in 22 LR
Estimate: $7,000 - $9,000
Sold:$10,350
518: Winchester Model 1890 Slide Action Rifle with Factory Crate
Estimate: $4,500 - $6,500
Sold:$4,600
519: Excellent Winchester Model 61 Slide Action Rifle in Scarce .22
Estimate: $1,800 - $2,750
Sold:$3,737.5
520: Winchester Model 61 Slide Action Rifle in 22 Winchester Magnum
Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,875
521: Engraved and Gold Inlaid Winchester Model 61 Slide Action Rifle
Estimate: $3,000 - $4,500
Sold:$8,625



















