Auction Closed
  • liveJune 9, 2017 9:00 AM EDT
  • Denver, PA, US

Firearms, Militaria, Sporting & Fishing Day 1

by Morphy Auctions

583 lots

Lot Of 2: German Flags. image

341: Lot Of 2: German Flags.

Estimate: $300 - $400
Sold:$375
Large Lot Of Plumes & Head ... image

343: Large Lot Of Plumes & Head Gear Accessories.

Estimate: $200 - $400
Sold:$531.25
Lot Of British, American & ... image

344: Lot Of British, American & Iraqi Hats.

Estimate: $250 - $350
Sold:$312.5
Lot Of Russian Hats & Headg... image

345: Lot Of Russian Hats & Headgear.

Estimate: $300 - $500
Sold:$875
Lot Of 7: Bicorn Hats. image

347: Lot Of 7: Bicorn Hats.

Estimate: $400 - $600
Sold:$625
Rare Myochin School Japanes... image

348: Rare Myochin School Japanese Jingasa.

Estimate: $400 - $600
Sold:$593.75
Lot Of Imperial German Hats. image

350: Lot Of Imperial German Hats.

Estimate: $500 - $800
Sold:$750
Large Lot of Hats & Helmet ... image

351: Large Lot of Hats & Helmet Plates.

Estimate: $500 - $800
Sold:$1,476
Large Lot of French Head Gear. image

352: Large Lot of French Head Gear.

Estimate: $600 - $800
Sold:$1,875
Large Lot Of Hats & Head Gear. image

353: Large Lot Of Hats & Head Gear.

Estimate: $600 - $900
Sold:$615
Large Lot Of Imperial Headg... image

354: Large Lot Of Imperial Headgear.

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$4,305
Large Lot Of Russian Hats &... image

355: Large Lot Of Russian Hats & Head Gear.

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,500
Early NSDAP Gau Level Visor... image

356: Early NSDAP Gau Level Visor Cap.

Estimate: $1,800 - $2,200
Sold:$1,560
Morion helmet, probably Ita... image

357: Morion helmet, probably Italian, circa 1570.

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$2,337
Double Decal Lightweight SS... image

358: Double Decal Lightweight SS Helmet.

Estimate: $3,000 - $3,500
Sold:$1,020
Lot Of 7: U.S. Wings. image

359: Lot Of 7: U.S. Wings.

Estimate: $300 - $400
Sold:$307.5