Auction Closed
  • liveJune 9, 2017 9:00 AM EDT
  • Denver, PA, US

Firearms, Militaria, Sporting & Fishing Day 1

by Morphy Auctions

583 lots

Japanese Koto Katana In Rus... image

402: Japanese Koto Katana In Russo Japanese Mounts.

Estimate: $600 - $1,000
Sold:$799.5
Lot Of 2: Basket Hilt Swords. image

403: Lot Of 2: Basket Hilt Swords.

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$2,091
English Urn Pommel Officer'... image

404: English Urn Pommel Officer's Sword.

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$861
Unique Anglo - Indian Saber. image

406: Unique Anglo - Indian Saber.

Estimate: $750 - $1,500
Sold:$430.5
French Lion Pommel Cavalry ... image

407: French Lion Pommel Cavalry Saber.

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,020
English Napoleonic Era Offi... image

410: English Napoleonic Era Officer's Sword & Scabbard.

Estimate: $25,000 - $35,000
Sold:$30,750
Silver Mounted Shasqua With... image

411: Silver Mounted Shasqua With Cartridge Covers.

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$1,476
Silver Mounted Shasqua With... image

413: Silver Mounted Shasqua With Sword Belt.

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$2,375
Ornate Gilt Brass Officer's... image

414: Ornate Gilt Brass Officer's Saber.

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$2,160
17th Century Scottish Baske... image

416: 17th Century Scottish Basket Hilt Sword.

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$2,214
English 18th Century Basket... image

417: English 18th Century Basket Hilt Sword.

Estimate: $1,500 - $2,500
Passed
19th Century Japanese Prese... image

419: 19th Century Japanese Presentation Sword.

Estimate: $1,500 - $3,000
Sold:$3,690