Auction Closed
  • liveJune 9, 2017 9:00 AM EDT
  • Denver, PA, US

Firearms, Militaria, Sporting & Fishing Day 1

by Morphy Auctions

583 lots

Lot Of 2: Officers Busts. image

442: Lot Of 2: Officers Busts.

Estimate: $300 - $500
Sold:$312.5
Horseman & Boar Bronze Scul... image

444: Horseman & Boar Bronze Sculpture.

Estimate: $400 - $600
Sold:$312.5
Large Ceramic Bust Of Officer. image

445: Large Ceramic Bust Of Officer.

Estimate: $500 - $700
Sold:$984
Lot Of 2: Bronze Busts Of N... image

446: Lot Of 2: Bronze Busts Of Napoleon Bonaparte.

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$812.5
Presentation Folk Art Texas... image

448: Presentation Folk Art Texas 1863 Cane.

Estimate: $300 - $500
Sold:$246
(C) Lot Of 3: Shotguns. image

452: (C) Lot Of 3: Shotguns.

Estimate: $100 - $200
Sold:$281.25
(C) Lot Of 2: Stevens Shotg... image

453: (C) Lot Of 2: Stevens Shotguns.

Estimate: $150 - $250
Sold:$215.25
(C) Lot Of 2: 12 Bore Shotg... image

454: (C) Lot Of 2: 12 Bore Shotguns.

Estimate: $150 - $250
Sold:$215.25
(M) Lot Of 2: S&W & Stevens... image

456: (M) Lot Of 2: S&W & Stevens Shotgun.

Estimate: $200 - $400
Sold:$676.5