Auction Closed
  • liveJune 9, 2017 9:00 AM EDT
  • Denver, PA, US

Firearms, Militaria, Sporting & Fishing Day 1

by Morphy Auctions

583 lots

(C) Lot Of 2: Remington Sho... image

461: (C) Lot Of 2: Remington Shotguns.

Estimate: $400 - $600
Sold:$270
(C) Lot Of 2: Vintage Steve... image

462: (C) Lot Of 2: Vintage Stevens Shotguns.

Estimate: $400 - $600
Sold:$215.25
(C) Lot Of 2: Remington Fir... image

465: (C) Lot Of 2: Remington Firearms.

Estimate: $450 - $600
Sold:$360
(M) Nikko 12 Bore O/U Shotgun. image

473: (M) Nikko 12 Bore O/U Shotgun.

Estimate: $500 - $800
Sold:$492
(A) Lot Of 2: Antique SxS H... image

474: (A) Lot Of 2: Antique SxS Hammer Shotguns.

Estimate: $300 - $500
Sold:$553.5
(A) Remington Double Barrel... image

475: (A) Remington Double Barrel Hammer Shotgun.

Estimate: $400 - $600
Sold:$676.5
(A) 10 Bore Percussion Punt... image

476: (A) 10 Bore Percussion Punt Gun.

Estimate: $500 - $700
Sold:$430.5
(A) Lot Of 3: Antique Pocke... image

477: (A) Lot Of 3: Antique Pocket Revolvers.

Estimate: $300 - $400
Sold:$461.25
(A) Lot Of 3: Antique Revol... image

480: (A) Lot Of 3: Antique Revolvers.

Estimate: $300 - $500
Sold:$430.5