Auction Closed
  • liveJune 9, 2017 9:00 AM EDT
  • Denver, PA, US

Firearms, Militaria, Sporting & Fishing Day 1

by Morphy Auctions

583 lots

Lot Of 4: Persian Swords. image

361: Lot Of 4: Persian Swords.

Estimate: $250 - $350
Sold:$750
Lot Of 3: Swords. image

362: Lot Of 3: Swords.

Estimate: $300 - $400
Sold:$799.5
Lot Of 3: Court Swords. image

364: Lot Of 3: Court Swords.

Estimate: $300 - $500
Sold:$625
Lot Of 3: Continental Swords. image

365: Lot Of 3: Continental Swords.

Estimate: $300 - $500
Sold:$584.25
Lot Of 4: Court Swords. image

366: Lot Of 4: Court Swords.

Estimate: $300 - $500
Sold:$738
Lot Of 4: Continental Sabers. image

367: Lot Of 4: Continental Sabers.

Estimate: $300 - $500
Sold:$750
Lot Of 3: Mamluk Hilted Off... image

368: Lot Of 3: Mamluk Hilted Officer's Swords.

Estimate: $300 - $500
Sold:$1,599
Lot Of 6: European Swords. image

369: Lot Of 6: European Swords.

Estimate: $300 - $500
Sold:$799.5
Lot Of 3: Brass Hilted Sabers. image

370: Lot Of 3: Brass Hilted Sabers.

Estimate: $300 - $500
Sold:$430.5
Lot Of 6: Edged Weapons. image

372: Lot Of 6: Edged Weapons.

Estimate: $300 - $500
Sold:$492
Russian Shasqua. image

373: Russian Shasqua.

Estimate: $400 - $600
Sold:$406.25
Unusual Spanish Napoleonic ... image

374: Unusual Spanish Napoleonic Saber.

Estimate: $400 - $600
Sold:$553.5
Lot Of 3: Eastern Cavalry S... image

377: Lot Of 3: Eastern Cavalry Swords.

Estimate: $400 - $600
Sold:$430.5
Lot Of 3: Continental Swords. image

378: Lot Of 3: Continental Swords.

Estimate: $400 - $600
Sold:$3,690