Auction Closed
  • liveJune 9, 2017 9:00 AM EDT
  • Denver, PA, US

Firearms, Militaria, Sporting & Fishing Day 1

by Morphy Auctions

583 lots

Lot Of 6: Various Edged Wea... image

325: Lot Of 6: Various Edged Weapons.

Estimate: $300 - $500
Sold:$307.5
Lot Of 5: Tulwars & Eastern... image

326: Lot Of 5: Tulwars & Eastern Weapons.

Estimate: $300 - $500
Sold:$984
Lot Of 7: Pole Arm Heads. image

327: Lot Of 7: Pole Arm Heads.

Estimate: $300 - $500
Sold:$687.5
Lot Of 4: African Edged Wea... image

328: Lot Of 4: African Edged Weapons

Estimate: $300 - $500
Passed
Second Model Luftwaffe Dagger. image

329: Second Model Luftwaffe Dagger.

Estimate: $350 - $450
Sold:$399.75
German Nazi SA Dagger With ... image

330: German Nazi SA Dagger With Sheath.

Estimate: $400 - $500
Sold:$615
Lot Of 5: Civil War Era Bay... image

331: Lot Of 5: Civil War Era Bayonets.

Estimate: $400 - $600
Sold:$281.25
Zulu Assegai. image

332: Zulu Assegai.

Estimate: $400 - $600
Sold:$215.25
Lot Of 5: Edged Weapons. image

334: Lot Of 5: Edged Weapons.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$922.5
Lot Of Nazi Daggers & Pins. image

335: Lot Of Nazi Daggers & Pins.

Estimate: $600 - $800
Sold:$553.5
Austrian Partisan Dated 1656. image

336: Austrian Partisan Dated 1656.

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$553.5
Chained SS Dagger. image

337: Chained SS Dagger.

Estimate: $1,500 - $1,800
Sold:$4,375
Extraordinary Southern Euro... image

338: Extraordinary Southern European Halberd.

Estimate: $1,500 - $3,000
Sold:$1,353
Kriegs Flag. image

340: Kriegs Flag.

Estimate: $200 - $250
Sold:$375