Auction Closed
  • liveJune 9, 2017 9:00 AM EDT
  • Denver, PA, US

Firearms, Militaria, Sporting & Fishing Day 1

by Morphy Auctions

583 lots

Lot of 2: Military Boxes. image

301: Lot of 2: Military Boxes.

Estimate: $500 - $700
Sold:$30
Lot Of 7: Ax Heads Of Varyi... image

302: Lot Of 7: Ax Heads Of Varying Dates.

Estimate: $500 - $800
Sold:$676.5
Large Lot of Leather Shot F... image

304: Large Lot of Leather Shot Flasks.

Estimate: $500 - $800
Sold:$676.5
Lot Of 14: Powder Flasks Wi... image

305: Lot Of 14: Powder Flasks With Game Scenes.

Estimate: $500 - $800
Sold:$799.5
One Pound Iron Cannon. image

306: One Pound Iron Cannon.

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$1,722
Lot Of 13: Medieval Edge We... image

311: Lot Of 13: Medieval Edge Weapons.

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,968
Fine Bronze Malaysian Lantaka. image

312: Fine Bronze Malaysian Lantaka.

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$960
Large Lot Of British Belts,... image

313: Large Lot Of British Belts, Sashes & Epaulettes.

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$553.5
German Crossbow with Cockin... image

314: German Crossbow with Cocking Device.

Estimate: $1,200 - $2,500
Sold:$450
Interesting Japanese Bronze... image

315: Interesting Japanese Bronze Cannon.

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$19,680
Engraved Fort Ontario Powde... image

316: Engraved Fort Ontario Powder Horn.

Estimate: $5,000 - $8,000
Sold:$1,845
Russian Parade Supervest. image

318: Russian Parade Supervest.

Estimate: $200 - $400
Sold:$343.75
Large Lot Of Uniforms. image

319: Large Lot Of Uniforms.

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,800
Union Cavalry Shell Jacket. image

320: Union Cavalry Shell Jacket.

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$540