Auction Closed
  • liveJune 9, 2017 9:00 AM EDT
  • Denver, PA, US

Firearms, Militaria, Sporting & Fishing Day 1

by Morphy Auctions

583 lots

(M) MIB Browning BPR Slide ... image

241: (M) MIB Browning BPR Slide Action Rifle.

Estimate: $500 - $800
Sold:$738
(M) Anderson AR15 Semi-Auto... image

245: (M) Anderson AR15 Semi-Automatic Rifle.

Estimate: $500 - $800
Sold:$430.5
Lot Of 6: Pairs Of Original... image

249: Lot Of 6: Pairs Of Original Luger Grips.

Estimate: $300 - $500
Sold:$338.25
Lot Of 2: Shotgun Cases. image

250: Lot Of 2: Shotgun Cases.

Estimate: $300 - $500
Sold:$123
German Luger Artillery Hols... image

251: German Luger Artillery Holster & Stock.

Estimate: $300 - $500
Sold:$625
German Red Cross Hewer. image

254: German Red Cross Hewer.

Estimate: $500 - $700
Sold:$738
MIB Colt .22 Conversion Kit. image

255: MIB Colt .22 Conversion Kit.

Estimate: $500 - $700
Sold:$522.75
Lot Of Epaulettes. image

256: Lot Of Epaulettes.

Estimate: $600 - $900
Sold:$500