Auction Closed
  • liveJune 9, 2017 9:00 AM EDT
  • Denver, PA, US

Firearms, Militaria, Sporting & Fishing Day 1

by Morphy Auctions

583 lots

Lot Of 8: Powder Flasks. image

283: Lot Of 8: Powder Flasks.

Estimate: $300 - $500
Sold:$430.5
Lot Of 6: Bronze Powder Fla... image

284: Lot Of 6: Bronze Powder Flasks.

Estimate: $300 - $500
Sold:$461.25
Lot Of 6: Unique Powder Fla... image

285: Lot Of 6: Unique Powder Flasks.

Estimate: $300 - $500
Sold:$369
Lot Of 7: Bronze Powder Fla... image

286: Lot Of 7: Bronze Powder Flasks.

Estimate: $300 - $500
Sold:$676.5
Lot Of 7: Large Powder Flasks. image

287: Lot Of 7: Large Powder Flasks.

Estimate: $300 - $500
Sold:$584.25
Large Lot Of Reproduction P... image

288: Large Lot Of Reproduction Powder Flasks.

Estimate: $300 - $500
Sold:$492
Lot Of 6: Pairs Of Eppaulet... image

291: Lot Of 6: Pairs Of Eppaulettes.

Estimate: $400 - $600
Sold:$461.25
Lot Of 7: Decorated Powder ... image

294: Lot Of 7: Decorated Powder Flasks.

Estimate: $400 - $600
Sold:$369
Lot Of 5: Large Hunting Pow... image

296: Lot Of 5: Large Hunting Powder Flasks.

Estimate: $400 - $600
Sold:$522.75