Auction Closed
  • liveDecember 12, 2021 10:00 AM CST
  • Union, IL, US

Day 2 - Hazelcorn Phonograph Collection

by Donley Auction Services

332 lots

Berliner 7" Disc Record #577 image

2167: Berliner 7" Disc Record #577

Estimate: $20 - $100
Sold:$70
Berliner 7" Disc Record #638 image

2168: Berliner 7" Disc Record #638

Estimate: $20 - $100
Sold:$60
Berliner 7" Disc Record #942 image

2169: Berliner 7" Disc Record #942

Estimate: $20 - $100
Sold:$140
Berliner 7" Disc Record #3303 image

2170: Berliner 7" Disc Record #3303

Estimate: $20 - $100
Sold:$300
Berliner 7" Disc Record #1884 image

2171: Berliner 7" Disc Record #1884

Estimate: $20 - $100
Sold:$120
Berliner 7" Disc Record #41W image

2172: Berliner 7" Disc Record #41W

Estimate: $20 - $100
Sold:$120
Berliner 7" Disc Record #403ZZ image

2173: Berliner 7" Disc Record #403ZZ

Estimate: $20 - $100
Sold:$90
Berliner 7" Disc Record #1783Z image

2174: Berliner 7" Disc Record #1783Z

Estimate: $20 - $100
Sold:$180
Berliner 7" Disc Record #4273 image

2175: Berliner 7" Disc Record #4273

Estimate: $20 - $100
Sold:$90
Berliner 7" Disc Record #1469 image

2176: Berliner 7" Disc Record #1469

Estimate: $20 - $100
Sold:$110
Berliner 7" Disc Record #92Y image

2177: Berliner 7" Disc Record #92Y

Estimate: $20 - $100
Sold:$60
Berliner 7" Disc Record #82 image

2178: Berliner 7" Disc Record #82

Estimate: $20 - $100
Sold:$45
Berliner 7" Disc Record #108 image

2179: Berliner 7" Disc Record #108

Estimate: $20 - $100
Sold:$80
Berliner 7" Disc Record #107 image

2180: Berliner 7" Disc Record #107

Estimate: $20 - $100
Sold:$130
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2181: Zon-O-Phone 7" Disc Record #I9643

Estimate: $20 - $100
Sold:$35
Berliner 7" Disc Record #1737Y image

2182: Berliner 7" Disc Record #1737Y

Estimate: $20 - $100
Sold:$70
Berliner 7" Disc Record #6000 image

2183: Berliner 7" Disc Record #6000

Estimate: $20 - $100
Sold:$80
Berliner 7" Disc Record #6012 image

2184: Berliner 7" Disc Record #6012

Estimate: $20 - $100
Sold:$225
Berliner 7" Disc Record #239Y image

2185: Berliner 7" Disc Record #239Y

Estimate: $20 - $100
Sold:$170
Berliner 7" Disc Record #1859Y image

2186: Berliner 7" Disc Record #1859Y

Estimate: $20 - $100
Sold:$100