Auction Closed
  • liveDecember 12, 2021 10:00 AM CST
  • Union, IL, US

Day 2 - Hazelcorn Phonograph Collection

by Donley Auction Services

332 lots

Repro Black Funnel Disc Pho... image

2097: Repro Black Funnel Disc Phono Horn

Estimate: $100 - $200
Sold:$170
Wood Horn For Columbia Disc... image

2099: Wood Horn For Columbia Disc Phonograph

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$800
Victor Wood Horn Spruce / M... image

2100: Victor Wood Horn Spruce / Mahogany

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$650
Original All Brass Disc Pho... image

2102: Original All Brass Disc Phono Horn

Estimate: $250 - $350
Sold:$700
Repro Black Funnel Disc Pho... image

2105: Repro Black Funnel Disc Phono Horn

Estimate: $100 - $150
Sold:$140
Aluminum Disc Phonograph Horn image

2106: Aluminum Disc Phonograph Horn

Estimate: $150 - $200
Sold:$50
Double Bell Wonder Horn Bra... image

2107: Double Bell Wonder Horn Bracket

Estimate: $100 - $200
Passed
Lot of 8 Phonograph ID Plates image

2109: Lot of 8 Phonograph ID Plates

Estimate: $200 - $300
Sold:$275
Meltrope Needle Sharpener image

2110: Meltrope Needle Sharpener

Estimate: $50 - $100
Sold:$25
Lot of 5 Disc Phonograph Re... image

2110A: Lot of 5 Disc Phonograph Repeaters

Estimate: $100 - $200
Sold:$60
Siam Soo Dancing Phonograph... image

2111: Siam Soo Dancing Phonograph Toy

Estimate: $300 - $500
Sold:$350
Uncle Sam Dancing Phonograp... image

2112: Uncle Sam Dancing Phonograph Toy

Estimate: $200 - $300
Sold:$550
Dancing Shimandy Phonograph... image

2114: Dancing Shimandy Phonograph Toy

Estimate: $200 - $400
Sold:$160
Black Americana Dancing Pho... image

2115: Black Americana Dancing Phonograph Toy

Estimate: $200 - $400
Sold:$130
Dancing Rastus Phonograph Toy image

2115A: Dancing Rastus Phonograph Toy

Estimate: $200 - $400
Sold:$110
Fighting Cocks Dancing Phon... image

2116: Fighting Cocks Dancing Phonograph Toy

Estimate: $300 - $500
Sold:$300
Dancing Couple Phono Toy image

2117: Dancing Couple Phono Toy

Estimate: $200 - $400
Sold:$225