Auction Closed
  • liveDecember 12, 2021 10:00 AM CST
  • Union, IL, US

Day 2 - Hazelcorn Phonograph Collection

by Donley Auction Services

332 lots

Vitaphone Type 25 Disc Phon... image

2038: Vitaphone Type 25 Disc Phonograph

Estimate: $4,000 - $6,000
Passed
The Vitaphone Co Stock Cert... image

2039: The Vitaphone Co Stock Certificate

Estimate: $200 - $300
Sold:$30
Wonder Double Bell Disc Pho... image

2041: Wonder Double Bell Disc Phonograph

Estimate: $20,000 - $25,000
Sold:$13,000
Wonder Double Bell Disc Pho... image

2042: Wonder Double Bell Disc Phonograph

Estimate: $20,000 - $40,000
Sold:$11,000
Zon-O-Phone Glass Side Disc... image

2043: Zon-O-Phone Glass Side Disc Phonograph

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$2,600
Zon-O-Phone Type B Disc Pho... image

2044: Zon-O-Phone Type B Disc Phonograph

Estimate: $2,500 - $4,000
Sold:$3,250
Zon-O-Phone Type A Disc Pho... image

2045: Zon-O-Phone Type A Disc Phonograph

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$6,000
Zon-O-Phone Grand Opera Dis... image

2046: Zon-O-Phone Grand Opera Disc Phonograph

Estimate: $2,500 - $4,000
Sold:$2,000
Columbia AJ First Style Dis... image

2047: Columbia AJ First Style Disc Phonograph

Estimate: $1,000 - $1,300
Sold:$1,200
Columbia Disc Graphophone A... image

2048: Columbia Disc Graphophone AJ Variation

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$750
3 Columbia Letters to Dealers image

2054: 3 Columbia Letters to Dealers

Estimate: $100 - $200
Sold:$50