Auction Closed
  • liveDecember 12, 2021 10:00 AM CST
  • Union, IL, US

Day 2 - Hazelcorn Phonograph Collection

by Donley Auction Services

332 lots

Tabletop Disc Phonograph wi... image

2060: Tabletop Disc Phonograph with Zoetrope

Estimate: $100 - $150
Sold:$150
Victor Victrola XX VTLA image

2061: Victor Victrola XX VTLA

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$2,400
Brunswick Model 35 Upright ... image

2062: Brunswick Model 35 Upright Disc Phonograph

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$2,700
Elaborate Inlay Custom Upri... image

2063: Elaborate Inlay Custom Upright Phonograph

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$500
Custom Cabinet Victor Disc ... image

2064: Custom Cabinet Victor Disc Phonograph

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$3,500
Framed Victrola Advertisement image

2066: Framed Victrola Advertisement

Estimate: $200 - $400
Sold:$600
Victor Record Advertisement image

2067: Victor Record Advertisement

Estimate: $50 - $100
Sold:$500
Lot of Advertising Hand Fans image

2070: Lot of Advertising Hand Fans

Estimate: $100 - $200
Sold:$180
Phonograph Record Cabinet image

2074: Phonograph Record Cabinet

Estimate: $500 - $600
Sold:$190
Bow Front Mahogany Disc Rec... image

2075: Bow Front Mahogany Disc Record Cabinet

Estimate: $300 - $400
Sold:$375
Music Cabinet w/Gold Capita... image

2076: Music Cabinet w/Gold Capitals Mahogany

Estimate: $300 - $500
Sold:$425