Auction Closed
  • liveDecember 12, 2021 10:00 AM CST
  • Union, IL, US

Day 2 - Hazelcorn Phonograph Collection

by Donley Auction Services

332 lots

Berliner Montross Disc Phon... image

2018: Berliner Montross Disc Phonograph

Estimate: $15,000 - $18,000
Sold:$3,750
European Berliner Trademark... image

2019: European Berliner Trademark Disc Phonograph

Estimate: $3,000 - $3,500
Sold:$1,900
Victor Type B Disc Phonograph image

2022: Victor Type B Disc Phonograph

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$4,250
Berliner Record Case image

2023: Berliner Record Case

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$850
Canadian Berliner Trademark... image

2024: Canadian Berliner Trademark Disc Phonograph

Estimate: $2,500 - $6,500
Sold:$1,900
Berliner Disc Phonograph image

2025: Berliner Disc Phonograph

Estimate: $8,000 - $10,000
Sold:$1,600
Victor-Style No. 6 Disc Gra... image

2026: Victor-Style No. 6 Disc Gramophone

Estimate: $3,000 - $4,500
Sold:$1,500
European Berliner Knockoff ... image

2027: European Berliner Knockoff Disc Phonograph

Estimate: $1,500 - $2,000
Sold:$1,200
French Rigid Arm Monarch Di... image

2028: French Rigid Arm Monarch Disc Phonograph

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,400
Deutsche Grammophon German ... image

2029: Deutsche Grammophon German Disc Phonograph

Estimate: $1,200 - $1,500
Sold:$1,300
Canadian Berliner Disc Phon... image

2030: Canadian Berliner Disc Phonograph

Estimate: $950 - $1,250
Sold:$1,400
G&T Type 6 Disc Phonograph image

2031: G&T Type 6 Disc Phonograph

Estimate: $2,500 - $4,000
Sold:$1,100
Victor Gramophone & Typewri... image

2032: Victor Gramophone & Typewriter Type C

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$2,000
Gramophone & Typewriter Dis... image

2033: Gramophone & Typewriter Disc Phonograph

Estimate: $1,500 - $2,000
Sold:$1,900
Victor Monarch Special Disc... image

2034: Victor Monarch Special Disc Phonograph

Estimate: $3,000 - $4,000
Sold:$2,200
Victor IV Disc Phonograph image

2035: Victor IV Disc Phonograph

Estimate: $1,500 - $2,000
Sold:$1,300
Victor VI Disc Phonograph image

2036: Victor VI Disc Phonograph

Estimate: $3,500 - $4,500
Sold:$3,000
Vitaphone Disc Phonograph image

2037: Vitaphone Disc Phonograph

Estimate: $8,000 - $10,000
Sold:$3,000