Auction Closed
  • liveDecember 12, 2021 10:00 AM CST
  • Union, IL, US

Day 2 - Hazelcorn Phonograph Collection

by Donley Auction Services

332 lots

Clearfield DeLuxe TRF-6-RC ... image

2135: Clearfield DeLuxe TRF-6-RC Radio

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,900
Neutrowound Breadboard Radio image

2136: Neutrowound Breadboard Radio

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$850
Mock Tortoise Shell Pyralin... image

2137: Mock Tortoise Shell Pyralin Radio Horn

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$550
Berliner 7" Disc Record #869 image

2150: Berliner 7" Disc Record #869

Estimate: $20 - $100
Sold:$70
Berliner 7" Disc Record #401 image

2151: Berliner 7" Disc Record #401

Estimate: $20 - $100
Sold:$70
Berliner 7" Disc Record #608 image

2152: Berliner 7" Disc Record #608

Estimate: $20 - $100
Sold:$60
Berliner 7" Disc Record #485 image

2153: Berliner 7" Disc Record #485

Estimate: $20 - $100
Sold:$275
Berliner 7" Disc Record #1876 image

2154: Berliner 7" Disc Record #1876

Estimate: $20 - $100
Sold:$80
Berliner 7" Disc Record #62Z image

2155: Berliner 7" Disc Record #62Z

Estimate: $20 - $100
Sold:$150
Berliner 7" Disc Record #5950 image

2156: Berliner 7" Disc Record #5950

Estimate: $20 - $100
Sold:$90
Berliner 7" Disc Record #492Y image

2157: Berliner 7" Disc Record #492Y

Estimate: $20 - $100
Sold:$190
Berliner 7" Disc Record #553X image

2158: Berliner 7" Disc Record #553X

Estimate: $20 - $100
Sold:$90
Berliner 7" Disc Record #0750 image

2159: Berliner 7" Disc Record #0750

Estimate: $20 - $100
Sold:$70
Berliner 7" Disc Record #496W image

2160: Berliner 7" Disc Record #496W

Estimate: $20 - $100
Sold:$80
Berliner 7" Disc Record #1491 image

2161: Berliner 7" Disc Record #1491

Estimate: $20 - $100
Sold:$170
Berliner 7" Disc Record #196 image

2162: Berliner 7" Disc Record #196

Estimate: $20 - $100
Sold:$275
Berliner 7" Disc Record #172X image

2163: Berliner 7" Disc Record #172X

Estimate: $20 - $100
Sold:$110
Berliner 7" Disc Record #164W image

2164: Berliner 7" Disc Record #164W

Estimate: $20 - $100
Sold:$80
Berliner 7" Disc Record #6004 image

2165: Berliner 7" Disc Record #6004

Estimate: $20 - $100
Sold:$80
Berliner 7" Disc Record #401W image

2166: Berliner 7" Disc Record #401W

Estimate: $20 - $100
Sold:$60