Auction Closed
  • liveDecember 12, 2021 10:00 AM CST
  • Union, IL, US

Day 2 - Hazelcorn Phonograph Collection

by Donley Auction Services

332 lots

Berliner 7" Disc Record #3440 image

2207: Berliner 7" Disc Record #3440

Estimate: $20 - $100
Sold:$110
Berliner 7" Disc Record #8015 image

2208: Berliner 7" Disc Record #8015

Estimate: $20 - $100
Sold:$190
Berliner 7" Disc Record #143ZZ image

2209: Berliner 7" Disc Record #143ZZ

Estimate: $20 - $100
Sold:$130
Berliner 7" Disc Record #20Y image

2210: Berliner 7" Disc Record #20Y

Estimate: $20 - $100
Sold:$90
Berliner 7" Disc Record #0813 image

2211: Berliner 7" Disc Record #0813

Estimate: $20 - $100
Sold:$225
Berliner 7" Disc Record #1934 image

2212: Berliner 7" Disc Record #1934

Estimate: $20 - $100
Sold:$90
Berliner 7" Disc Record #4280 image

2213: Berliner 7" Disc Record #4280

Estimate: $20 - $100
Sold:$45
Berliner 7" Disc Record #1759 image

2214: Berliner 7" Disc Record #1759

Estimate: $20 - $100
Sold:$70
Berliner 7" Disc Record #917Y image

2215: Berliner 7" Disc Record #917Y

Estimate: $20 - $100
Sold:$70
Berliner 7" Disc Record #1923Z image

2216: Berliner 7" Disc Record #1923Z

Estimate: $20 - $100
Sold:$140
Berliner 7" Disc Record #1610X image

2217: Berliner 7" Disc Record #1610X

Estimate: $20 - $100
Sold:$300
Berliner 7" Disc Record #3438Y image

2218: Berliner 7" Disc Record #3438Y

Estimate: $20 - $100
Sold:$80
Berliner 7" Disc Record #6005Z image

2219: Berliner 7" Disc Record #6005Z

Estimate: $20 - $100
Sold:$90
Berliner 7" Disc Record #6006Y image

2220: Berliner 7" Disc Record #6006Y

Estimate: $20 - $100
Sold:$500
Canadian Berliner 7" Disc R... image

2224: Canadian Berliner 7" Disc Record #308

Estimate: $20 - $100
Sold:$190
Canadian Berliner 7" Disc R... image

2226: Canadian Berliner 7" Disc Record #44

Estimate: $20 - $100
Sold:$150