Auction Closed
  • liveDecember 12, 2021 10:00 AM CST
  • Union, IL, US

Day 2 - Hazelcorn Phonograph Collection

by Donley Auction Services

332 lots

Plaid Label 7" Victor Disc ... image

2248: Plaid Label 7" Victor Disc Record #1480

Estimate: $100 - $200
Sold:$350
American Talking Machine 7"... image

2249: American Talking Machine 7" Disc Record #215

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$600
American Talking Machine 7"... image

2250: American Talking Machine 7" Disc Record #514

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$600
American Talking Machine 7"... image

2251: American Talking Machine 7" Disc Record #700

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$700
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2256: Zon-O-Phone 7" Disc Record #9973

Estimate: $20 - $100
Sold:$35
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2257: Zon-O-Phone 7" Disc Record #9868

Estimate: $20 - $100
Passed
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2258: Zon-O-Phone 7" Disc Record #9900

Estimate: $20 - $100
Sold:$120
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2259: Zon-O-Phone 7" Disc Record #1547

Estimate: $20 - $100
Sold:$150
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2260: Zon-O-Phone 7" Disc Record #A9593

Estimate: $20 - $100
Sold:$25
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2261: Zon-O-Phone 7" Disc Record #9284

Estimate: $20 - $100
Sold:$30
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2262: Zon-O-Phone 7" Disc Record #1583

Estimate: $20 - $100
Sold:$20
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2263: Zon-O-Phone 7" Disc Record #I9435

Estimate: $20 - $100
Sold:$40
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2264: Zon-O-Phone 7" Disc Record #A9274

Estimate: $20 - $100
Sold:$35
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2265: Zon-O-Phone 7" Disc Record #9832

Estimate: $20 - $100
Sold:$225
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2266: Zon-O-Phone 7" Disc Record #I9476

Estimate: $20 - $100
Sold:$30