Auction Closed
  • liveDecember 12, 2021 10:00 AM CST
  • Union, IL, US

Day 2 - Hazelcorn Phonograph Collection

by Donley Auction Services

332 lots

Berliner 7" Disc Record #1805 image

2187: Berliner 7" Disc Record #1805

Estimate: $20 - $100
Sold:$160
Berliner 7" Disc Record #196ZZ image

2188: Berliner 7" Disc Record #196ZZ

Estimate: $20 - $100
Sold:$120
Berliner 7" Disc Record #4272 image

2189: Berliner 7" Disc Record #4272

Estimate: $20 - $100
Sold:$120
Berliner 7" Disc Record #012 image

2190: Berliner 7" Disc Record #012

Estimate: $20 - $100
Sold:$120
Berliner 7" Disc Record #3421 image

2191: Berliner 7" Disc Record #3421

Estimate: $20 - $100
Sold:$130
Berliner 7" Disc Record #986ZZ image

2192: Berliner 7" Disc Record #986ZZ

Estimate: $20 - $100
Sold:$70
Berliner 7" Disc Record #129Z image

2193: Berliner 7" Disc Record #129Z

Estimate: $20 - $100
Sold:$130
Berliner 7" Disc Record #1849X image

2194: Berliner 7" Disc Record #1849X

Estimate: $20 - $100
Sold:$110
Berliner 7" Disc Record #0542 image

2195: Berliner 7" Disc Record #0542

Estimate: $20 - $100
Sold:$50
Berliner 7" Disc Record #404XX image

2196: Berliner 7" Disc Record #404XX

Estimate: $20 - $100
Sold:$120
Berliner 7" Disc Record #028 image

2197: Berliner 7" Disc Record #028

Estimate: $20 - $100
Sold:$120
Berliner 7" Disc Record #1965Z image

2198: Berliner 7" Disc Record #1965Z

Estimate: $20 - $100
Sold:$110
Berliner 7" Disc Record #1925Y image

2199: Berliner 7" Disc Record #1925Y

Estimate: $20 - $100
Sold:$90
Berliner 7" Disc Record #23V image

2200: Berliner 7" Disc Record #23V

Estimate: $20 - $100
Sold:$100
Berliner 7" Disc Record #140W image

2201: Berliner 7" Disc Record #140W

Estimate: $20 - $100
Sold:$140
Berliner 7" Disc Record #4807 image

2202: Berliner 7" Disc Record #4807

Estimate: $20 - $100
Sold:$70
Berliner 7" Disc Record #0310J image

2203: Berliner 7" Disc Record #0310J

Estimate: $20 - $100
Sold:$110
Berliner 7" Disc Record #404XX image

2204: Berliner 7" Disc Record #404XX

Estimate: $20 - $100
Sold:$70
Berliner 7" Disc Record #05 image

2205: Berliner 7" Disc Record #05

Estimate: $20 - $100
Sold:$160
Berliner 7" Disc Record #04 image

2206: Berliner 7" Disc Record #04

Estimate: $20 - $100
Sold:$90