Auction Closed
  • liveDecember 12, 2021 10:00 AM CST
  • Union, IL, US

Day 2 - Hazelcorn Phonograph Collection

by Donley Auction Services

332 lots

Victor Pre-Dog 7" Disc Reco... image

2228: Victor Pre-Dog 7" Disc Record #A-822

Estimate: $20 - $100
Sold:$120
Victor Pre-Dog 7" Disc Reco... image

2229: Victor Pre-Dog 7" Disc Record #A-698

Estimate: $20 - $100
Sold:$80
Victor Pre-Dog 7" Disc Reco... image

2230: Victor Pre-Dog 7" Disc Record #A-367

Estimate: $20 - $100
Sold:$90
Victor Pre-Dog 7" Disc Reco... image

2231: Victor Pre-Dog 7" Disc Record #A-280

Estimate: $20 - $100
Sold:$70
Victor Monarch 7" Disc Reco... image

2235: Victor Monarch 7" Disc Record #1277

Estimate: $20 - $100
Sold:$70
Victor 7" Disc Record #1431 image

2236: Victor 7" Disc Record #1431

Estimate: $20 - $100
Sold:$70
Victor 7" Disc Record #1182 image

2237: Victor 7" Disc Record #1182

Estimate: $20 - $100
Sold:$110
Victor 7" Disc Record #638 image

2238: Victor 7" Disc Record #638

Estimate: $20 - $100
Sold:$40
Victor 7" Disc Record #724 image

2239: Victor 7" Disc Record #724

Estimate: $20 - $100
Sold:$70
Victor 7" Disc Record #1163 image

2240: Victor 7" Disc Record #1163

Estimate: $20 - $100
Sold:$50
Victor 7" Disc Record #2668 image

2241: Victor 7" Disc Record #2668

Estimate: $20 - $100
Sold:$50
Victor 7" Disc Record #823 image

2242: Victor 7" Disc Record #823

Estimate: $20 - $100
Sold:$130
Victor 7" Disc Record #824 image

2243: Victor 7" Disc Record #824

Estimate: $20 - $100
Sold:$60
Victor 7" Disc Record #2542 image

2244: Victor 7" Disc Record #2542

Estimate: $20 - $100
Sold:$50
Victor 7" Disc Record #4634 image

2245: Victor 7" Disc Record #4634

Estimate: $20 - $100
Sold:$90
Victor 7" Disc Record #2505 image

2246: Victor 7" Disc Record #2505

Estimate: $20 - $100
Sold:$40