Auction Closed
  • liveDecember 12, 2021 10:00 AM CST
  • Union, IL, US

Day 2 - Hazelcorn Phonograph Collection

by Donley Auction Services

332 lots

Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2287: Zon-O-Phone 7" Disc Record #D9495

Estimate: $20 - $100
Sold:$15
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2288: Zon-O-Phone 7" Disc Record #A9275

Estimate: $20 - $100
Sold:$10
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2289: Zon-O-Phone 7" Disc Record #9979

Estimate: $20 - $100
Sold:$40
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2290: Zon-O-Phone 7" Disc Record #I9436

Estimate: $20 - $100
Sold:$50
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2291: Zon-O-Phone 7" Disc Record #J9332

Estimate: $20 - $100
Passed
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2292: Zon-O-Phone 7" Disc Record #B9793

Estimate: $20 - $100
Sold:$25
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2293: Zon-O-Phone 7" Disc Record #J9146

Estimate: $20 - $100
Sold:$35
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2294: Zon-O-Phone 7" Disc Record #E9488

Estimate: $20 - $100
Sold:$50
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2295: Zon-O-Phone 7" Disc Record #B9658

Estimate: $20 - $100
Sold:$40
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2296: Zon-O-Phone 7" Disc Record #V9380

Estimate: $20 - $100
Sold:$35
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2297: Zon-O-Phone 7" Disc Record #1504

Estimate: $20 - $100
Sold:$40
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2298: Zon-O-Phone 7" Disc Record #V9189

Estimate: $20 - $100
Sold:$170
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2299: Zon-O-Phone 7" Disc Record #9868

Estimate: $20 - $100
Sold:$20
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2300: Zon-O-Phone 7" Disc Record #1504

Estimate: $20 - $100
Sold:$35
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2301: Zon-O-Phone 7" Disc Record #P5246

Estimate: $20 - $100
Sold:$35
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2302: Zon-O-Phone 7" Disc Record #2060

Estimate: $20 - $100
Sold:$35
Zon-O-Phone 7" Disc Record ... image

2303: Zon-O-Phone 7" Disc Record #P5847

Estimate: $20 - $100
Sold:$40
Disco Zonofono 7" Disc Reco... image

2305: Disco Zonofono 7" Disc Record #1292

Estimate: $20 - $100
Sold:$25