Auction Closed
  • liveDecember 12, 2021 10:00 AM CST
  • Union, IL, US

Day 2 - Hazelcorn Phonograph Collection

by Donley Auction Services

332 lots

Nicole 7" Disc Record #4162 image

2310: Nicole 7" Disc Record #4162

Estimate: $20 - $100
Sold:$70
Climax 7" Disc Record #219 image

2313: Climax 7" Disc Record #219

Estimate: $20 - $100
Sold:$200
Climax 7" Disc Record #181 image

2314: Climax 7" Disc Record #181

Estimate: $20 - $100
Sold:$45
Climax 7" Disc Record #79 image

2315: Climax 7" Disc Record #79

Estimate: $20 - $100
Sold:$20
Climax 7" Disc Record #773 image

2316: Climax 7" Disc Record #773

Estimate: $20 - $100
Sold:$20
Climax 7" Disc Record #458 image

2317: Climax 7" Disc Record #458

Estimate: $20 - $100
Sold:$10
Climax 7" Disc Record #754 image

2318: Climax 7" Disc Record #754

Estimate: $20 - $100
Sold:$25
Climax 7" Disc Record #172 image

2319: Climax 7" Disc Record #172

Estimate: $20 - $100
Sold:$250
Climax 7" Disc Record #199 image

2320: Climax 7" Disc Record #199

Estimate: $20 - $100
Sold:$325
Columbia 7" Disc Record #479 image

2321: Columbia 7" Disc Record #479

Estimate: $20 - $100
Passed
Columbia 7" Disc Record #505 image

2322: Columbia 7" Disc Record #505

Estimate: $20 - $100
Sold:$30
Columbia 7" Disc Record #855 image

2323: Columbia 7" Disc Record #855

Estimate: $20 - $100
Sold:$20
Columbia 7" Disc Record #519 image

2324: Columbia 7" Disc Record #519

Estimate: $20 - $100
Sold:$20
Columbia 7" Disc Record #1115 image

2325: Columbia 7" Disc Record #1115

Estimate: $20 - $100
Sold:$45
Columbia 7" Disc Record #635 image

2326: Columbia 7" Disc Record #635

Estimate: $20 - $100
Passed