Auction Closed
  • liveMay 22, 2016 10:00 AM EDT
  • Beverly, MA, US

May 22nd Estates Auction

by Kaminski Auctions

477 lots

Joris, Young Man and Woman,... image

3078: Joris, Young Man and Woman, Oil

Estimate: $2,000 - $3,000
Passed
Pr. Chinese Rose Medallion ... image

3080: Pr. Chinese Rose Medallion Vases

Estimate: $1,500 - $2,000
Sold:$1,500
Chinese Celadon Plaque image

3080A: Chinese Celadon Plaque

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$800
Chinese Blue and White Jar image

3082: Chinese Blue and White Jar

Estimate: $600 - $900
Sold:$1,100
Chinese Famille Verte Bowl image

3083: Chinese Famille Verte Bowl

Estimate: $800 - $1,000
Sold:$950
Chinese Blue and White Bowl image

3084: Chinese Blue and White Bowl

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$19,000
Pr. 19th C. Chinese Medalli... image

3084A: Pr. 19th C. Chinese Medallion Moon Flask Vases

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$1,500
Chinese Famille Verte Prunu... image

3085: Chinese Famille Verte Prunus Vase

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$1,500
Pr. 19th C. Chinese Famille... image

3085A: Pr. 19th C. Chinese Famille Rose Celadon Urns

Estimate: $4,000 - $7,000
Sold:$4,500
Chinese Blue and Red Dragon... image

3086: Chinese Blue and Red Dragon Vase

Estimate: $600 - $900
Sold:$4,750
19th C. Chinese Carved Cabinet image

3087: 19th C. Chinese Carved Cabinet

Estimate: $600 - $900
Sold:$325
Antique Oak File Cabinet image

3091: Antique Oak File Cabinet

Estimate: $300 - $500
Sold:$650
Early-Mid 19th C. French Fa... image

3093: Early-Mid 19th C. French Fauteuil Bench

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$800
Antique Apothecary Cabinet image

3094: Antique Apothecary Cabinet

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$1,200