Auction Closed
  • liveMay 22, 2016 10:00 AM EDT
  • Beverly, MA, US

May 22nd Estates Auction

by Kaminski Auctions

477 lots

Polyphon Cylinder Music Box image

3041: Polyphon Cylinder Music Box

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$1,700
12 Polyphon Music Box Steel... image

3042: 12 Polyphon Music Box Steel Disks

Estimate: $300 - $500
Sold:$180
Mira Disc Music Box image

3043: Mira Disc Music Box

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$1,500
10 Antique Music Box Steel ... image

3044: 10 Antique Music Box Steel Discs

Estimate: $200 - $400
Passed
Criterion 5 Music Box image

3045: Criterion 5 Music Box

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$1,200
25 Music Box Steel Discs image

3046: 25 Music Box Steel Discs

Estimate: $250 - $350
Sold:$200
Antique Mahogany Music Box ... image

3047: Antique Mahogany Music Box Disc Cabinet

Estimate: $250 - $400
Sold:$375
Late 19th C. Music Box Cabinet image

3048: Late 19th C. Music Box Cabinet

Estimate: $400 - $900
Sold:$500
Mahogany and Walnut Music C... image

3049: Mahogany and Walnut Music Chair

Estimate: $250 - $350
Sold:$120
19th C. Caucasian Kazak Rug image

3050: 19th C. Caucasian Kazak Rug

Estimate: $500 - $800
Sold:$600
Antique Chinese Rug image

3051: Antique Chinese Rug

Estimate: $400 - $600
Sold:$325
Antique Persian Kerman Rug image

3052: Antique Persian Kerman Rug

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$850
Persian Kerman Rug image

3053: Persian Kerman Rug

Estimate: $2,000 - $3,000
Passed
Antique Persian Lavar Kerma... image

3054: Antique Persian Lavar Kerman Rug

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$1,100
Late 19th C. Neoclassical I... image

3055: Late 19th C. Neoclassical Italian Statue

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$950
19th C. Italian Marble Bust... image

3056: 19th C. Italian Marble Bust of Woman

Estimate: $400 - $700
Sold:$650
19th C. Italian Marble Woma... image

3057: 19th C. Italian Marble Woman Bust

Estimate: $300 - $500
Sold:$375
Italian Carved Walnut Crest image

3058: Italian Carved Walnut Crest

Estimate: $400 - $600
Passed