Auction Closed
  • liveMay 22, 2016 10:00 AM EDT
  • Beverly, MA, US

May 22nd Estates Auction

by Kaminski Auctions

477 lots

Pr. Bohemian Lusterwares image

3095: Pr. Bohemian Lusterwares

Estimate: $1,000 - $1,500
Passed
Bohemian Covered Candy Bowl... image

3096: Bohemian Covered Candy Bowls and Plates

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$6,000
Bohemian Glass Goblet image

3099: Bohemian Glass Goblet

Estimate: $200 - $400
Sold:$375
Pr. Bohemian Cut Glass Gira... image

3101: Pr. Bohemian Cut Glass Girandoles

Estimate: $400 - $700
Passed
Pr. 19th C. Classical Epergnes image

3103: Pr. 19th C. Classical Epergnes

Estimate: $1,800 - $2,800
Sold:$900
Pairpoint Reverse Painted Lamp image

3103A: Pairpoint Reverse Painted Lamp

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$500
19th C. Italian Micromosaic... image

3104: 19th C. Italian Micromosaic Marble Plaque

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$3,000
Late 19th C. Italian Microm... image

3105: Late 19th C. Italian Micromosaic Marble Plaque

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$3,000
19th C. German KPM Oval Por... image

3106: 19th C. German KPM Oval Porcelain Plaque

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$2,200
Late 19th C. German KPM Jew... image

3107: Late 19th C. German KPM Jewelry Box

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$5,500
18th C. Swedish Brass and C... image

3108: 18th C. Swedish Brass and Crystal Wall Sconces

Estimate: $4,000 - $7,000
Sold:$4,250
19th C. Egyptian Revival Ca... image

3109: 19th C. Egyptian Revival Cast Iron Statue

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$4,000
Pair of Classical Copper Re... image

3113: Pair of Classical Copper Relief Plaques

Estimate: $300 - $500
Sold:$180