Auction Closed
  • liveMay 22, 2016 10:00 AM EDT
  • Beverly, MA, US

May 22nd Estates Auction

by Kaminski Auctions

477 lots

Roesen, Still Life, Pastel ... image

3020: Roesen, Still Life, Pastel Watercolor

Estimate: $4,000 - $7,000
Passed
17th C. Italian Painting, Oil image

3021: 17th C. Italian Painting, Oil

Estimate: $3,000 - $5,000
Passed
17th-18th C. Death of Adoni... image

3022: 17th-18th C. Death of Adonis Painting

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$1,100
17th-18th C. Christ Raising... image

3023: 17th-18th C. Christ Raising Lazarus, Oil

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$800
17th-18th C. The Ascension,... image

3024: 17th-18th C. The Ascension, Oil

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$800
Pinot Holy Family Painting,... image

3025: Pinot Holy Family Painting, Oil

Estimate: $1,500 - $2,000
Sold:$800
19th C. German KPM Plaque image

3026: 19th C. German KPM Plaque

Estimate: $2,500 - $3,500
Sold:$6,000
19th C. German KPM Plaque image

3027: 19th C. German KPM Plaque

Estimate: $3,000 - $5,000
Sold:$3,500
After Murillo, Boys Playing... image

3028: After Murillo, Boys Playing Dice Plaque

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$2,100
German Porcelain Wall Plaque image

3029: German Porcelain Wall Plaque

Estimate: $600 - $900
Sold:$375
German Dresden Porcelain Vase image

3030: German Dresden Porcelain Vase

Estimate: $800 - $1,200
Sold:$750
Tiffany Ship Clock image

3031: Tiffany Ship Clock

Estimate: $500 - $800
Sold:$400
French Walnut Mantel Clock image

3032: French Walnut Mantel Clock

Estimate: $500 - $800
Sold:$200
19th C. French Figural Mant... image

3034: 19th C. French Figural Mantel Clock

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,600
Skeleton Clock image

3035: Skeleton Clock

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$600
Antique Golden Oak Office D... image

3036: Antique Golden Oak Office Desk and Chair

Estimate: $1,000 - $1,500
Passed
Folk Art Carved Lion Head D... image

3037: Folk Art Carved Lion Head Divan

Estimate: $750 - $1,250
Sold:$750
Victorian Eastlake Fancy Cu... image

3038: Victorian Eastlake Fancy Curio Cabinet

Estimate: $700 - $1,000
Sold:$475
19th C. Victorian Carved Si... image

3039: 19th C. Victorian Carved Sideboard

Estimate: $850 - $1,450
Sold:$425