Auction Closed
  • liveMay 5, 2017 9:00 AM CDT
  • Rock Island, IL, US

May 2017 Premiere Firearms Auction Day 1

by Rock Island Auction Company

1,017 lots

New Haven Arms Co. Henry Ri... image

23: New Haven Arms Co. Henry Rifle Rifle 44 Henry RF

Estimate: $18,000 - $27,500
Sold:$21,850
Winchester 1866 Carbine 44 RF image

25: Winchester 1866 Carbine 44 RF

Estimate: $12,000 - $16,000
Passed
Winchester Model 1886 Facto... image

26: Winchester Model 1886 Factory Letter

Estimate: $25,000 - $40,000
Passed
Winchester 1873 Rifle 44 WCF image

27: Winchester 1873 Rifle 44 WCF

Estimate: $35,000 - $45,000
Sold:$46,000
Winchester Model 1894 Near New image

28: Winchester Model 1894 Near New

Estimate: $20,000 - $30,000
Sold:$19,550
Winchester 1873 Rifle 44 WCF image

29: Winchester 1873 Rifle 44 WCF

Estimate: $8,500 - $14,000
Sold:$8,625
Special Order Winchester De... image

30: Special Order Winchester Deluxe Model 1876 Rifle

Estimate: $8,500 - $14,000
Sold:$8,050
Winchester Model 1873 Kansa... image

31: Winchester Model 1873 Kansas Shipped

Estimate: $14,000 - $22,500
Sold:$17,250
Winchester - 1876 image

32: Winchester - 1876

Estimate: $27,500 - $42,500
Sold:$25,875
New Haven Arms Co. - Volcanic image

33: New Haven Arms Co. - Volcanic

Estimate: $5,500 - $7,500
Sold:$7,475
Winchester 1886 Rifle 40-65... image

36: Winchester 1886 Rifle 40-65 WCF

Estimate: $12,000 - $18,000
Sold:$13,800
Fine Winchester Model 1886 ... image

37: Fine Winchester Model 1886 Lever Action Rifle

Estimate: $4,500 - $7,000
Sold:$5,462.5