Auction Closed
  • liveMay 5, 2017 9:00 AM CDT
  • Rock Island, IL, US

May 2017 Premiere Firearms Auction Day 1

by Rock Island Auction Company

1,017 lots

Two Attractive Marlin Lever... image

81: Two Attractive Marlin Lever Action Rifles

Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$3,450
Civil War Sharps New Model ... image

87: Civil War Sharps New Model 1859 Saddle Ring Carbine

Estimate: $2,500 - $3,750
Sold:$4,312.5
Sharps New Model 1863 Cartr... image

88: Sharps New Model 1863 Cartridge Conversion Carbine

Estimate: $8,500 - $11,000
Sold:$7,475
Martially Inspected Civil W... image

89: Martially Inspected Civil War Ball Repeating Carbine

Estimate: $7,000 - $9,000
Sold:$5,462.5
Burnside Civil War Percussi... image

90: Burnside Civil War Percussion Carbine

Estimate: $5,000 - $7,000
Sold:$4,025
U.S. Remington Type I "Spli... image

92: U.S. Remington Type I "Split Breech" Carbine

Estimate: $3,500 - $4,750
Sold:$3,162.5
Rogers & Spencer Army Revol... image

94: Rogers & Spencer Army Revolver 44 percussion

Estimate: $6,500 - $8,500
Sold:$8,625
Spiller & Burr Navy Revolve... image

95: Spiller & Burr Navy Revolver 36 percussion

Estimate: $10,000 - $16,000
Sold:$9,200
Two Grant Family Antique 18... image

97: Two Grant Family Antique 18 Karat Gold Pocket Watches

Estimate: $15,000 - $30,000
Sold:$13,800
Civil War Fifth Model Burns... image

98: Civil War Fifth Model Burnside Saddle Ring Carbine

Estimate: $5,500 - $7,000
Sold:$4,600
Providence Tool Co. Peabody... image

100: Providence Tool Co. Peabody Saddle Ring Carbine

Estimate: $3,500 - $4,750
Sold:$2,875