Auction Closed
  • liveMay 5, 2017 9:00 AM CDT
  • Rock Island, IL, US

May 2017 Premiere Firearms Auction Day 1

by Rock Island Auction Company

1,017 lots

Fine Winchester Model 1876 ... image

63: Fine Winchester Model 1876 Lever Action Rifle

Estimate: $3,000 - $4,500
Sold:$3,737.5
Winchester - 1894-Carbine S... image

64: Winchester - 1894-Carbine Special Order

Estimate: $3,000 - $4,500
Sold:$4,600
Winchester Model 1895 Lever... image

66: Winchester Model 1895 Lever Action Rifle

Estimate: $1,600 - $2,500
Sold:$2,300
Fine Winchester Model 1894 ... image

67: Fine Winchester Model 1894 .38-55 Caliber

Estimate: $1,600 - $2,500
Sold:$1,380
Winchester Model 1892 Lever... image

68: Winchester Model 1892 Lever Action Rifle

Estimate: $1,600 - $2,250
Sold:$1,265
Winchester Model 1886 Lever... image

69: Winchester Model 1886 Lever Action 45-90 Rifle

Estimate: $2,750 - $4,250
Sold:$3,450
Winchester Model 1892 Lever... image

73: Winchester Model 1892 Lever Action Rifle

Estimate: $1,200 - $1,800
Sold:$2,070
Winchester Model 1894 Lever... image

74: Winchester Model 1894 Lever Action Rifle

Estimate: $1,100 - $1,600
Sold:$1,265
Marlin Model 1881 Lever Act... image

76: Marlin Model 1881 Lever Action Rifle

Estimate: $5,500 - $7,000
Sold:$5,750
Marlin Model 1894 Lever Act... image

79: Marlin Model 1894 Lever Action Rifle

Estimate: $900 - $1,400
Sold:$2,875
Late Production Marlin Mode... image

80: Late Production Marlin Model 93 Lever Action Rifle

Estimate: $1,300 - $1,900
Sold:$1,092.5