Auction Closed
  • liveMay 5, 2017 9:00 AM CDT
  • Rock Island, IL, US

May 2017 Premiere Firearms Auction Day 1

by Rock Island Auction Company

1,017 lots

Two Colt 1849 Pocket Revolvers image

221: Two Colt 1849 Pocket Revolvers

Estimate: $1,300 - $1,900
Sold:$2,875
Sharps Model 1874 Buffalo R... image

222: Sharps Model 1874 Buffalo Rifle with Factory Letter

Estimate: $8,500 - $13,000
Sold:$10,350
Sharps Model 1851 Percussio... image

224: Sharps Model 1851 Percussion Sporting Rifle

Estimate: $14,000 - $22,500
Sold:$18,400
Sharps Rifle Manufacturing ... image

225: Sharps Rifle Manufacturing Company - 1874-Rifle

Estimate: $6,500 - $10,000
Sold:$5,750
Rare Spencer Repeating Spor... image

227: Rare Spencer Repeating Sporting Rifle

Estimate: $2,500 - $4,000
Sold:$1,955
Inscribed Sharps Model 1874... image

228: Inscribed Sharps Model 1874 Creedmoor No. 1 Rifle

Estimate: $10,000 - $15,000
Sold:$11,500
Remington Arms Inc 1871 Rif... image

229: Remington Arms Inc 1871 Rifle 44

Estimate: $20,000 - $35,000
Sold:$21,850
Remington Arms Inc Hepburn ... image

230: Remington Arms Inc Hepburn Rifle 44-100

Estimate: $18,000 - $27,500
Passed
Maynard Model 1865 Percussi... image

232: Maynard Model 1865 Percussion Sporting Rifle

Estimate: $1,000 - $1,600
Sold:$1,380
Remington Model 4 Rolling B... image

234: Remington Model 4 Rolling Block Rifle

Estimate: $850 - $1,200
Sold:$1,150
Two Remington Single Shot R... image

235: Two Remington Single Shot Rifles

Estimate: $1,000 - $1,600
Sold:$1,955
Rare Marston Breech Loading... image

236: Rare Marston Breech Loading Percussion Rifle

Estimate: $7,500 - $12,000
Sold:$5,750
Marston W W & Co None Rifle... image

237: Marston W W & Co None Rifle 31 percussion

Estimate: $3,500 - $5,500
Sold:$2,587.5