Auction Closed
  • liveMay 5, 2017 9:00 AM CDT
  • Rock Island, IL, US

May 2017 Premiere Firearms Auction Day 1

by Rock Island Auction Company

1,017 lots

Engraved Aydt (Reform Type ... image

247: Engraved Aydt (Reform Type II) Schuetzen Rifle

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$2,070
Buchel Meister Single Shot ... image

248: Buchel Meister Single Shot Schuetzen Rifle

Estimate: $1,500 - $2,250
Sold:$1,150
Engraved Leo & Fahner Suhl ... image

250: Engraved Leo & Fahner Suhl Marked Schuetzen Rifle

Estimate: $1,800 - $2,750
Sold:$2,587.5
Haenel Original Aydt Schuet... image

253: Haenel Original Aydt Schuetzen Rifle

Estimate: $1,300 - $1,800
Sold:$1,092.5
Haenel Original Aydt Single... image

255: Haenel Original Aydt Single Shot Schuetzen Rifle

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,495
Engraved Original System Ay... image

256: Engraved Original System Aydt Schuetzen Rifle

Estimate: $2,000 - $3,000
Sold:$2,185
Original Aydt Schuetzen Rifle image

257: Original Aydt Schuetzen Rifle

Estimate: $1,500 - $2,500
Sold:$1,150
C. G. Haenel System Aydt Sc... image

258: C. G. Haenel System Aydt Schuetzen Rifle

Estimate: $1,500 - $2,250
Sold:$1,380
C. G. Haenel Original Syste... image

259: C. G. Haenel Original System Aydt Schuetzen Rifle

Estimate: $1,500 - $2,250
Sold:$1,265
Engraved German Martini Sch... image

260: Engraved German Martini Schuetzen Rifle

Estimate: $1,000 - $1,500
Sold:$1,380