Auction Closed
  • liveMay 5, 2017 9:00 AM CDT
  • Rock Island, IL, US

May 2017 Premiere Firearms Auction Day 1

by Rock Island Auction Company

1,017 lots

U.S. Springfield Model 1879... image

185: U.S. Springfield Model 1879 Trapdoor Rifle

Estimate: $900 - $1,300
Sold:$920
U.S. Springfield Model 1884... image

186: U.S. Springfield Model 1884 Trapdoor Rifle

Estimate: $950 - $1,400
Sold:$1,380
Two U.S. Krag Bolt Action R... image

187: Two U.S. Krag Bolt Action Rifles

Estimate: $1,300 - $1,900
Sold:$1,840
U.S. Springfield Model 1879... image

190: U.S. Springfield Model 1879 Trapdoor Rifle

Estimate: $1,100 - $1,600
Sold:$1,265
Colt Model 1862 Police Perc... image

194: Colt Model 1862 Police Percussion Revolver

Estimate: $1,800 - $2,750
Sold:$2,185
Colt Model 1861 Navy Percus... image

195: Colt Model 1861 Navy Percussion Revolver

Estimate: $1,800 - $2,750
Sold:$2,587.5
Colt Model 1851 Navy Percus... image

196: Colt Model 1851 Navy Percussion Revolver

Estimate: $1,400 - $2,250
Sold:$1,495
Cased Colt Model 1849 Percu... image

197: Cased Colt Model 1849 Percussion Revolver

Estimate: $1,800 - $2,750
Sold:$4,025