Auction Closed
  • liveMarch 16, 2019 12:00 PM EDT
  • Clearwater, FL, US

March 16 Exceptional Estates Auction

by Blackwell Auctions LLC

449 lots

PRE-COLUMBIAN JADE Avian Celt image

144: PRE-COLUMBIAN JADE Avian Celt

Estimate: $200 - $400
Sold:$175
Pen & Ink Nude, Signature I... image

145: Pen & Ink Nude, Signature Illegible

Estimate: $200 - $400
Passed
19C RUSSIAN SILVER Cup, Nie... image

146: 19C RUSSIAN SILVER Cup, Niello Grapes

Estimate: $200 - $400
Sold:$125
1840s New Orleans $20 Curre... image

147: 1840s New Orleans $20 Currency Pair

Estimate: $100 - $200
Sold:$150
Old SCRIMSHAW Whale Tooth C... image

148: Old SCRIMSHAW Whale Tooth Carving

Estimate: $200 - $400
Sold:$475
14k Gold Blue Zircon & Diam... image

149: 14k Gold Blue Zircon & Diamonds Ring

Estimate: $100 - $200
Sold:$175
REMBRANDT VAN RIJN, Etching... image

150: REMBRANDT VAN RIJN, Etching, 1646

Estimate: $3,000 - $6,000
Sold:$1,500
DAVE MCGARY, Indian Bronze ... image

151: DAVE MCGARY, Indian Bronze Bust, Bear Tracks

Estimate: $2,000 - $4,000
Sold:$4,250
BYRON NELSON Signed Photograph image

152: BYRON NELSON Signed Photograph

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
Tribal Totem Carving of Dei... image

153: Tribal Totem Carving of Deity with Snake

Estimate: $100 - $200
Sold:$125
Oriental Runner Rug 12' Lon... image

154: Oriental Runner Rug 12' Long Blue

Estimate: $400 - $800
Sold:$225
ROGER LAFLAMME, Oil on Board image

155: ROGER LAFLAMME, Oil on Board

Estimate: $100 - $200
Passed