Auction Closed
  • liveMarch 16, 2019 12:00 PM EDT
  • Clearwater, FL, US

March 16 Exceptional Estates Auction

by Blackwell Auctions LLC

449 lots

DAVE MCGARY Bronze, Sioux M... image

122: DAVE MCGARY Bronze, Sioux Moccassins

Estimate: $200 - $400
Sold:$150
EDWARD GOREY, Signals Catal... image

124: EDWARD GOREY, Signals Catalog, Limited

Estimate: $100 - $200
Sold:$150
Art Nouveau Table, Carved &... image

125: Art Nouveau Table, Carved & Ebonized

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
Vintage NAVAJO SQUASH BLOSS... image

126: Vintage NAVAJO SQUASH BLOSSOM Necklace

Estimate: $400 - $800
Sold:$950
Antique Chinese Zun Vase, F... image

127: Antique Chinese Zun Vase, Famille Rose

Estimate: $200 - $400
Sold:$200
Antique 18C Carved Wooden C... image

128: Antique 18C Carved Wooden Cherub Statue

Estimate: $400 - $800
Sold:$550
NATIVE AMERICAN Pottery Bow... image

129: NATIVE AMERICAN Pottery Bowl, Polychrome

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
Pre-Columbian Pottery Statue image

130: Pre-Columbian Pottery Statue

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
STARR ARMS Double Action 18... image

131: STARR ARMS Double Action 1858 Revolver

Estimate: $600 - $1,200
Sold:$650
RED BARON Albatros D.Va Mod... image

132: RED BARON Albatros D.Va Model Airplane

Estimate: $400 - $800
Sold:$5,500
39 STERLING SILVER Plates, ... image

133: 39 STERLING SILVER Plates, Franklin Mint

Estimate: $4,000 - $6,000
Sold:$2,750
GASTON DARDAILLON, Watercol... image

134: GASTON DARDAILLON, Watercolor Cityscape

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
RUDYARD KIPLING Signed Type... image

135: RUDYARD KIPLING Signed Typed Letter

Estimate: $200 - $400
Sold:$175
ALBERT, Shona Stone Carving... image

137: ALBERT, Shona Stone Carving Sculpture

Estimate: $100 - $200
Sold:$50
THOMAS BLACKSHEAR, Faces of... image

139: THOMAS BLACKSHEAR, Faces of Beauty Bust

Estimate: $200 - $400
Sold:$100
JO MORA, (8) Hopi Kachina W... image

141: JO MORA, (8) Hopi Kachina WC Prints Folio

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$1,200